Faux Wood Jaluzi Ve Doğal Ahşap Jaluziler

DOĞAL AHŞAP VE SUNİ AHŞAP (FAUX WOOD) ARASINDA SEÇİM YAPMAK

 

Yaşam alanınız için jaluzi seçimi yaparken kullanacağınız malzemeye ve tasarıma karar vermeniz gerekiyor. Ahşap jaluziler, kullanıcıları için daima popüler olan bir perde uygulamasıdır ve size doğal ahşap veya suni ahşap malzeme arasında seçim yapma fırsatı sunar.

Doğal ahşap ile suni ahşap, yani Faux Wood seçenekleri arasında karar vermekte zorluk yaşıyorsanız, her iki seçeneğin de belirgin faydaları olduğunu bilmelisiniz.

Aşağıda, pencere uygulamalarınızda en iyi kararı vermenize yardımcı olmak için suni ahşap ve doğal ahşap jaluziler arasındaki bazı önemli farkları gözden geçireceğiz.

FAUX WOOD İLE DOĞAL AHŞAP JALUZİ ARASINDAKİ FARK NEDİR?

Hem suni hem de doğal ahşap jaluziler, klasik ahşap görünümü sağlar. Fakat her ikisi de farklı malzemelerden üretilir. 

Doğal Ahşap jaluziler bambu, kiraz, ıhlamur, ve meşe gibi gerçek ahşaptan üretilir. Bu malzemeler doğal ahşap jaluzi üretiminde kullanılan en yaygın malzemeler olsa da, ahşap jaluziler farklı yüzey ve kaplama desenleri ile de mevcuttur.

Ventana Concept'te doğal ahşap jaluziler 50'den fazla farklı kaplama seçeneği ile sunulmaktadır.

Faux Wood suni ahşap jaluziler, kompozit, PVC, vinil veya köpük ahşap dahil olmak üzere çeşitli malzemelerden üretilir. Bu malzemelerden üretilen suni ahşap jaluzilere, ahşap bir görünüm kazandırılır ve farklı renklere boyanırlar.
Üreticiler, gerçek ahşabın görünümünü ve hissini kazandırmak için ahşabın yerine geçen Faux Wood terimini kullanırlar.
Ventana Concept'in suni ahşap jaluzileri, yüksek kaliteli köpük ile üretilir ve usta eller ile birleştirilerek yaşam alanlarında kullanılabilen son halini alırlar.
Ventana Concept tam 53 farklı ahşap görünümünde Faux Wood Jaluzi seçeneği sunmaktadır.

FAUX WOOD MU, DOĞAL AHŞAP JALUZİ Mİ?

Bu soru için net bir cevap bulunmuyor. Yaşam alanınız için en iyi jaluzi, yaratmak istediğiniz estetiğe, bütçenize ve kişisel tercihlerinize bağlıdır. En önemlisi, yaşam alanınıza en uygun malzemeyi seçmektir.

DOĞAL AHŞAP JALUZİ KULLANMANIN AVANTAJLARI

Doğal Ahşap Jaluziler, suni ahşap jaluzilere göre daha mı iyi? Cevap özneldir, ancak doğal ahşap jaluzi seçmenin birkaç avantajı vardır.

DAHA SICAK VE ÇEKİCİ BİR GÖRÜNÜM SUNUYOR

Suni ahşap jaluziler, doğal ahşabın renklerini ve dokularını taklit etse de, gerçek ahşabın zengin dokusunun yerini tutamaz. Ahşap Jaluziler bir yaşam alanına daha doğal, sıcak ve zarif bir dokunuş katar.

BÜYÜK PENCERELER İÇİN DAHA KULLANIŞLI

Doğal ahşap jaluziler, suni ahşaptan üretilen muadillerine göre çok daha hafiftir. Bu da doğal ahşap jaluzileri büyük ölçülerdeki pencereleri kapatmak için daha iyi bir seçim haline getirir.

KULLANIMI DAHA KOLAY

Doğal ahşap jaluziler, suni ahşap jaluzilerden daha hafif olduğu için yukarı ve aşağı yönlü açılıp kapanması daha kolaydır.

ISI İZOLASYONLARINDA DAHA ETKİN

Doğal Ahşap malzemelerin yapısı sayesinde suni ahşaba göre fazla ısıyı ve soğuğu emer. Doğal ahşap jaluziler yaşam alanlarınız için daha iyi bir ısı yalıtımı sağlayacaktır.

FAUX WOOD SUNİ AHŞAP JALUZİ KULLANMANIN AVANTAJLARI

Faux Wood Ahşap Jaluzi

Faux Wood suni ahşap jaluziler, onları doğal ahşap jaluzilere göre iyi birer alternatif haline getiren bir dizi avantaja sahiptir.

DOĞAL AHŞAP JALUZİLERE KIYASLA DAHA UYGUN FİYATLI

Her şeyden önce, suni ahşap jaluzilerin en dikkat çekici faydalarından biri fiyatıdır. Suni ahşap jaluziler, doğal ahşap jaluzilerden daha uygun fiyatlı olduğu için daha ekonomik bir alternatiftir.

SIVIYA VE NEME KARŞI DAHA DAYANIKLI

Suni ahşap jaluzilerin diğer bir öne çıkan avantajı dayanıklılığıdır. Faux Wood suni ahşap jaluziler suya ve neme karşı dayanıklıdır. Bu da onları banyo ve mutfaklar için mükemmel bir seçim haline getirir.

TEMİZLEMESİ KOLAY

Dayanıklı olmaları, aşınmaya, yıpranmaya ve hasara karşı dirençleri sayesinde, Faux Wood suni ahşap jaluzileri ev temizleyicileri ile kolayca temizleyebilirsiniz.

KIRILMA VEYA ÇATLAMA OLASILIĞI DAHA AZ

Faux Wood suni ahşap jaluzilerin benzersiz bileşimi sayesinde doğal ahşap jaluzilerden daha esnektir. Bu özellik de suni ahşap jaluzileri kırılma veya çatlamaya karşı daha dirençli hale getirir.

BUGÜN ÜCRETSİZ FAUX WOOD VEYA DOĞAL AHŞAP JALUZİ NUMUNESİ SİPARİŞİ VERİN

Seçiminizi yapmak ve yaşam alanınız için doğal ahşap veya suni ahşap jaluzi seçmeye hazır mısınız? Faux Wood ve Doğal Ahşap Jaluzi malzemelerinin ücretsiz örneklerini sipariş edin veya bir tasarım uzmanıyla görüşmek için randevu alın.